Groeien met jouw kunstzinnige of creative business?

L.A.B. GROW
Grip op eigen groei voor creatieve ondernemers

Als creatieve ondernemer ben jij lekker bezig; Je bent goed in wat je doet en hebt al klanten, maar toch kriebelt het… Is het niet tijd voor de volgende stap? Maar hoe dan?!

LAB Grow is er speciaal voor de creatieve ondernemer die klaar is om te groeien!

De focus in het programma GROW ligt op groeien, de volgende stap zetten én vooral: Zélf actief sturen op die groei.  Met Individuele coaching door zakelijke en creatieve experts, kennissessies en inspirerende workshops helpen we je hierin je eigen groei pad te bewandelen.🌱

Voor wie?

Onder begeleiding én 1 op 1 coaching van zakelijke en creatieve experts 4 maanden groeien met JOUW bedrijf!

Wat je gaat doen

Het GROW programma

Je wisselt interactieve groepssessies af met individuele coaching op maat en intervisie. Daarnaast kun je 24/7 terecht in de online community om vragen aan experts te stellen, feedback te vragen en actief mee te denken met anderen. Alles om jou te helpen groeien met je bedrijf.

Écht doen is belangrijk; meteen nieuwe skills in praktijk brengen en actief stappen zetten richting groei. Samen met andere creatieve ondernemers steek je de handen uit de mouwen. Iedere dag zet je stappen met je bedrijf. We gaan natuurlijk niet alles verklappen, maar het programma ziet er globaal als volgt uit:

De bruisende kickoff staat in het teken van jij als ondernemer. Wie ben je, wat doe je, wat zijn je doelen?  Waar wil je het komende jaar naar toe groeien en de komende vijf jaar? En vooral: Welke stappen en acties moet je nemen om te bereiken wat je wil en wie of wat heb je daarvoor nodig. Verder gaan we in gesprek met gevestigde ondernemers uit de creatieve/ culturele industrie over hun groeipad.

Tijdens deze intervisies ga je met een deel van de groep in op specifieke vraagstukken die op dat moment spelen. Hoe haal ik die ene klant binnen, hoe kan ik mijn droomproject opzetten? We zetten de denkkracht van de groep in! Een blik van iemand anders kan soms nét de opening zijn die je nodig hebt om de volgende stap te kunnen maken.

Met creatieve werkvormen brengen we in kaart hoe jouw klantgroepen er uit zien en hoe je nieuwe klantgroepen kunt aanboren. Ook hier gaan we in gesprek met inspirerende creatieve ondernemers.

Tijdens deze sessie kijken we heel specifiek naar jouw groei model. Wat levert personeel aannemen op en hoe doe je dat? En wanneer bereik je dat punt en vooral: hoe kun je zélf zorgen dat je dat punt bereikt.

Tijdens deze intervisies ga je met een deel van de groep in op specifieke vraagstukken die op dat moment spelen. Hoe haal ik die ene klant binnen, hoe kan ik mijn droomproject opzetten?
We zetten de denkkracht van de groep in! Een blik van iemand anders kan soms nét de opening zijn die je nodig hebt om de volgende stap te kunnen maken.

Geen vieze verkooppraatjes of slechte reclames, maar écht aansluiten op behoeften van je opdrachtgevers. Opdrachtgevers weten creatieven helaas niet altijd te vinden, soms moet je daar wat voor doen. In deze sessie gaan we aan de slag om in zo weinig mogelijk tijd zoveel mogelijk effect te hebben met jouw marktaanpak.

Tijdens de slotbijeenkomst van L.A.B. GROW heb je de kans om je netwerk een boost te geven. Je kunt jezelf presenteren en verbindingen leggen met potentiële opdrachtgevers. Hoe je dit precies gaat doen? Dat mag je als creatief zélf bedenken!

De coaching binnen L.A.B. GROW is van een stevig kaliber. In 5 individuele gesprekken verdeeld over de 4 maanden werk je samen met je zakelijke naar je  groeidoelen. Waar sta je nu, hoe ga je wat je hebt geleerd inzetten en wat heeft nog aandacht nodig?
Je coach is er ook om je te verbinden aan het grote L.A.B. netwerk. Wil je bijvoorbeeld met een marketeer, Overheidsinstelling, producer, of festival manager in gesprek? Je coach zet het netwerk in om jou verder te helpen.

Kosten

Meedoen kost €350 ex btw.

Dit bedrag kun je, in overleg, gespreid betalen

Vaak is er subsidie mogelijk via instanties als werktuig PPO en Kunstraad Groningen. Meer weten? Neem contact op! 

Wil je overleggen? Mail naar info@labgroningen.nl of bel 06 43 44 66 57

Bekijk hier onze laatste vlog!

Aanmelden of een vraag?

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Whatsappen kan ook! Druk op de knop onder het formulier.

Menu

LAB Groningen